Vriend worden

Introductie

Om de organisatie van de Coupe de la Jeunesse tot een succes te maken hebben we natuurlijk ook financiële middelen nodig. Naast bijdrages van de Amsterdamse Roeibond en enkele sponsoren bieden we jullie de mogelijkheid om ‘vriend van de coupe’ te worden.

Lees ook de aanbeveling door Veronique Meester

Wat krijg ik ervoor terug

Om te beginnen een geweldig evenement voor onze jonge atleten. Daarnaast ben je als vriend van de Coupe de la Jeunesse uitgenodigd voor de borrel langs de baan op zaterdag 29 juli om 1500u. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes en een mooie plek langs de baan om niks van de actie te hoeven missen. Een geweldige gelegenheid om (oude) contacten weer eens aan te halen.

Hoe word ik vriend

Je kan je inschrijven via dit formulier. Daar kan je ook aangeven of je op de site vermeld wil worden en of je mee wil borrelen. Uiteraard kan je deze voorkeuren later ook nog aanpassen. Tijdens de inschrijving kan je gelijk een betaling doen. Het bedrag kan je zelf kiezen maar is minimaal €50,- .

Wie zijn er al vriend

Als vriend van de coupe de la jeunesse bevind je je in goed gezelschap. Ondermeer de volgende personen gingen je al voor:

Els van Dam
George Brusse
Veronique Meester
Geert van der Sman
Matrhijs Schokking
Margriet en Marcel Zietse
Roeivereniging RIC
Herma Bik
Karel Schreuder
Theo Noordman
Laura Keegstra
Ine Middag
Jan Klerks
Hielko van der Molen
Onno van Buren
Marit Versteeg
Hadewych Nieuwe Weme
Helma Nepperus
Bas Labordus
Menno van Viersen
Erik Kraak